HVORDAN?

HVORDAN SKAL BOGEN SKRIVES?

Hvorfor skriver vi bogen?

 

Efter på egen krop at have erfaret, hvordan livet som dansk kvinde i Mellemøsten kan leves, er det vores ambition at skabe nuancer til de mange fordomme og forestillinger, der er omkring livet som kvinde i Mellemøsten. Det er vores ufortrødne håb, at vi kan være med til at skubbe til og ændre på den opfattelse, man kan have af livet som kvinde i Mellemøsten. Motivationen for at skrive bogen skal altså findes i troen på, at der er en fortælling om livet som kvinde i Mellemøsten, der er langt mere positiv og optimistisk end den stereotype opfattelse.

 

Hvad skal bogen indeholde?

 

Ambitionen er, at bogen skal indeholde dybdegående portrætter af danske kvinder fra forskellige lande i Mellemøsten. Der vil som en del af fortællingen om de enkelte kvinder også indgå historiske beretninger, der skal kaste lys over den samtid og kulturelle kontekst, som kvinderne er en del af. Endeligt vil der også være et stærkt visuelt element med fotografier af de forskellige lande og kvinder, som skal give en ekstra dimension til forståelsen af de enkelte fortællinger.

 

 

Hvordan skal portrætterne skrives?

 

Det essentielle for os er, at læseren får en gennemgribende forståelse for og indsigt i det liv man som dansk kvinde kan have i Mellemøsten. For at imødekomme dette vil vi have mange samtaler med de enkelte kvinder, deres pårørende, venner og deres kollegaer. Vi vil følge dem i nogle dage i deres hjemland for at få det bedste indblik i, hvordan en almindelig hverdag forløber på arbejde, hjemme og i fritiden. Vi vil altså gerne helt tæt på de enkelte kvinder, og for en tid blive en del af deres liv. Nærvær, detaljerigdom og god tid er dermed omdrejningspunktet for fortællingerne.

 

Hvem skriver vi så om?

 

Vi ønsker at finde danske kvinder fra forskellige mellemøstlige lande, som har formået at skabe sig en succesfuld karriere, og som trives i livet i Mellemøsten. Måske har man selv været fanget i alle fordommene, men har sidenhen erfaret en anden virkelighed? Måske har man startet sit eget firma? Måske er man taget til Mellemøsten uden et job, men alligevel har formået at skabe sig en karriere, hvor man ikke troede det var muligt? Og måske er man endda med til at ændre opfattelsen af, hvordan livet som kvinde i Mellemøsten kan leves?

Alle aldersgrupper er relevante. Det væsentligste er, at man har boet længe i et mellemøstligt land, således at man har erfaring med livet som kvinde i det enkelte land.

 

KONTAKT

Call us:

IBEN BJØRGULF ANTONSEN

+971 52 719 8580

SINE SOFIE NYHOLM FRIIS

+971 55 46 47 365

E-mail:

INFO@WOMENWORLDWIDE.DK

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til nyhedsbrevet her!