DANSKE KVINDER SØGES ...

Danske kvinder i Mellemøsten søges

November 26, 2015

 

Kære alle,

 

Vi er to kvinder fra Dubai - en journalist og en grafiker - som leder efter danske kvinder i Mellemøsten til en portrætbog. Danske kvinder, som har formået at skabe sig en karriere og samtidig været med til at skubbe til nogle af de forestillinger, der er om kvinder i Mellemøsten. Kvinder, der måske har været med til skabe arbejdspladser for andre kvinder eller er med til på anden vis at afkræfte og modbevise nogle af de forestillinger, der er om livet som kvinde i Mellemøsten.

 

Vi lever selv i Mellemøsten og har på egen krop erfaret nogle af de mange fordomme og forestillinger, der er om livet som kvinde i Mellemøsten: Må du køre bil? Kan du overhovedet arbejde? Og må du gå ud om aftenen?

 

Der er altid en vis sandhed i fordomme. Selvfølgelig er der det. Men der er også en anden historie. En anden vinkel, som kaster nyt lys og perspektiv over disse fordomme. Og det er den historie, vi ønsker at fortælle.

 

Samtidig ønsker vi også at vise, at Mellemøsten ikke er ét land. Det er et geopolitisk og kulturelt differentieret område, der består af mange forskellige lande. Når vi skriver Mellemøsten, tænker vi på landene; Bahrain, Egypten, Forenede Arabiske Emirater, Israel, Iran, Irak, Jordan, Kuwait, Libanon, Oman, Palæstina, Qatar, Syrien, Saudi Arabien, Tyrkiet og Yemen.

 

Vi vil besøge de danske kvinder i de forskellige lande i Mellemøsten. Se og opleve hvordan de arbejder og lever, tale med deres familie, venner og kollegaer. Opleve kulturen og de politiske forhold, der hersker i de enkelte lande og derigennem se, hvordan de enkelte kvinder evner at skabe sig et liv og en karriere.

 

Så er det dig vi leder efter? Eller kender du nogen, som kunne være interessante?

 

Skriv en mail til os på info@womenworldwide.dk og læs mere om projektet her: www.womenworldwide.dk og følg os på vores Facebook side: www.facebook.com/womenworldwidedk

 

KH.

 

Sine Sofie Nyholm Friis og Iben Bjørgulf Antonsen

KONTAKT

Call us:

IBEN BJØRGULF ANTONSEN

+971 52 719 8580

SINE SOFIE NYHOLM FRIIS

+971 55 46 47 365

E-mail:

INFO@WOMENWORLDWIDE.DK

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til nyhedsbrevet her!