NÅR EN IDE SKAL REALISERES ...

Når en idé skal realiseres...

 

November 21, 2015

 

En dag skrev Sine en SMS til Iben.

 

Sine havde mødt Iben til et foredrag arrangeret af Danish Business Women Dubai, og vidste, at hun var journalist. I SMS'en skrev hun, at der var noget hun længe havde tænkt over. Noget hun gerne ville spørge om. En idé hun skulle realisere. Iben blev med det samme nysgerrig.

 

”Sig hvad det er!”

 

”Vil du være med til at skrive en bog?”

 

”JA!”

 

”Perfekt. We’ll talk”

 

Og det gjorde vi så. Snakkede om det. Og Sine havde en helt klar idé om, hvad vi skulle skrive en bog om. En fremragende idé.

 

En bog om danske kvinder i Mellemøsten.

 

En bog om, hvordan danske kvinder i Mellemøsten formår at etablere et liv og en karriere i en del af verden, hvor kvinders rettigheder, bemyndigelse og ret ofte strider mod et dansk feministisk syn på ligestilling og ligeværd.

 

 

Det skulle samtidig også være en bog, der kunne rykke ved nogle af de omsiggribende fordomme og forestillinger, der på mere end en måde indhyller og omsvøber den gængse forestillinger om et liv som kvinde i Mellemøsten.

 

Og en bog, som også viser, at danske kvinder i Mellemøsten er med til at forandre og inspirere dem omkring sig til et anderledes kvindesyn.

 

Sine og Iben mødtes en glohed juni eftermiddag i 2015 og indgik en aftale; de ville sammen finde danske kvinder i Mellemøsten, som ville dele deres historier. Og det skulle til sidst blive til en portrætbog om danske kvinder i Mellemøsten.

 

Så velkommen til. Det her er bloggen om, hvordan vores bog bliver til.

 

KH

Sine og Iben

 

KONTAKT

Call us:

IBEN BJØRGULF ANTONSEN

+971 52 719 8580

SINE SOFIE NYHOLM FRIIS

+971 55 46 47 365

E-mail:

INFO@WOMENWORLDWIDE.DK

Er du interesseret i at høre mere? Skriv dig op til nyhedsbrevet her!